Gracias!
Gracias a la vida que me ha dado tanto…

Děkuji životu, který mi toho tolik dal…

Osmany Laffita 2024

Praha, 20. června – Dnes večer se v Národním muzeu v Praze odehrává významná módní událost, kterou připravil proslulý módní návrhář Osmany Laffita. Tato akce je vrcholem oslav 20 let jeho působení v módním průmyslu v České republice a zároveň představením jeho nejnovější couture kolekce pro jaro a léto 2025.

Osmany Laffita, který svou kariéru zahájil o několik let dříve, než v roce 2004 oficiálně představil svou značku, ve svém projevu vyjádřuje hlubokou vděčnost všem, kteří ho podporovali na jeho profesionální cestě. "Děkuji všem, kteří naskočili do mého vlaku a vydali se se mnou na trnitou cestu," řekl Laffita. Vyjádřil také vděčnost České republice, kterou považuje za svůj druhý domov, své matce za odvahu pustit ho do světa módy a svým nejbližším spolupracovníkům a přátelům, kteří mu stáli po boku.

Kromě osobního poděkování svým přátelům a rodině, Laffita také ocenil své partnery, včetně kosmetické řady Asombroso a dalších důležitých spolupracovníků, kteří mu pomáhali rozvíjet jeho značku. Ocenil Oldu za obnovu obchodního domu Bílá labuť, Martina za inspiraci v termálních lázních Luhačovice a Pavla, s kterým nedávno navázal novou spolupráci.

Osmanyho kolekce pro jaro a léto 2025, představená v nádherném prostředí Národního muzea, ztělesňuje kontrast a dynamiku, které jsou charakteristické pro jeho designy. Šaty z této kolekce reflektují jeho vize krásy, které zůstávají věrné i po dvaceti letech na trhu.

Na závěr svého projevu Laffita nezapomněl poděkovat svým fanouškům a České republice za to, že mu poskytla prostor a inspiraci pro jeho tvorbu. "Děkuji vám všem, že jste mi umožnili žít a tvořit zde v České republice, v zemi, která mi dala tolik," řekl Laffita. Toto poděkování podtrhlo jeho silné pouto k zemi, která se stala jeho domovem a zdrojem jeho inspirace.

Večer, pořádaný v rámci Czech Fashion Week, tak byl nejen oslavou výročí značky, ale také příležitostí připomenout si důležitost podpory, kterou Osmany Laffita během let obdržel od své komunity a přátel.

Osmany Laffita | SPRING - SUMMER 2025